معرفی بهترین ابزارهای طراحی سایت
نوشته شده توسط : آرکاوب

در گذشته، طراحی وب‌سایت نیازمند دانش و مهارت کدنویسی به یکی از زبان‌های تحت وب بود. اما امروزه ابزارهای متعددی در دسترس هستند که بدون نیاز به کدنویسی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. این ابزارها تنها شما را از فرآیند کدنویسی آزاد نکرده‌اند، بلکه قالب‌های آماده و امکانات گرافیکی قابل توجهی نیز در اختیار شما قرار می‌دهند. به همین دلیل، امروزه طراحی سایت حرفه‌ای دیگر امری غیرقابل دسترسی نیست. حداقل می‌توانید با استفاده از این ابزارها برخی از نیازهای سایت خود را بدون کمک برنامه‌نویس حل کنید. در این مقاله به معرفی تعدادی از مهم‌ترین ابزارهای طراحی سایت پرداخته‌ایم که می‌تواند به شما در این راستا کمک کند.

لیست نرم‌افزارهای طراحی وب‌سایت

در ادامه، لیستی از ابزارهای طراحی سایت معرفی می‌شود که تنوع مناسبی دارند و کار شما را برای طراحی سایت تسهیل می‌کنند:

CMS Hub

اولین ابزاری که معرفی می‌کنیم، CMS Hub است. این ابزار که بر پایه وب کار می‌کند، دارای نسخه آزمایشی رایگان است و به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا شناخته می‌شود. CMS Hub شامل یک ویرایشگر تصویری، مجموعه‌ای از قالب‌ها و گواهی‌نامه‌های امنیتی است. با استفاده از این ابزار، شما نیازی به دانش برنامه‌نویسی ندارید و می‌توانید تمام نیازهای خود برای داشتن یک سایت حرفه‌ای را برطرف کنید. عملکردهای این ابزار شامل طراحی سایت، مدیریت محتوا، چیدمان ساختار وب‌سایت، گزارش‌دهی آنالیز و امنیت وب‌سایت است.
CMS Hub یک سیستم مدیریت محتوای جامع ارائه می‌دهد که شامل قالب‌های امن برای وب‌سایت‌هاست و همچنین هاستینگ نیز به شما ارائه می‌کند. اما توجه داشته باشید که تنها نسخه آزمایشی آن رایگان است و برای استفاده کامل، باید هزینه بیشتری نسبت به سایر ابزارها پرداخت کنید.

وردپرس

WordPress یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که به‌طور کامل رایگان در اختیار شما قرار دارد. نصب این سیستم به‌سرعت و ظرف چند دقیقه انجام می‌شود و برای استفاده از آن، نیازی به دانش برنامه‌نویسی نیست. همچنین هزاران قالب رایگان و پولی برای وردپرس وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کرده و قابلیت‌های سایت خود را افزایش دهید. در استفاده از وردپرس باید به این نکته توجه داشته باشید که اگرچه ابزار اصلی رایگان است، اما هزینه‌هایی برای هاستینگ و دامنه سایت وجود دارد. وردپرس پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا در اینترنت به شمار می‌آید و به دلیل ارائه هزاران قالب و افزونه، بسیار آسان برای تنظیم و شخصی‌سازی سایت است. بااین‌حال، باید مراقب امنیت سایت خود باشید زیرا وردپرس در این زمینه به اندازه کافی قوی نیست.

Figma

Figma بیشتر به عنوان ابزاری برای طراحی رابط کاربری سایت شناخته می‌شود. این ابزار به کاربران این امکان را می‌دهد که به‌صورت همزمان بر روی طراحی یک سایت کار کنند. Figma به صورت یک برنامه آنلاین ارائه شده و بنابراین نیازی به دانلود و نصب آن روی سیستم خود نیست. در نسخه رایگان Figma، شما می‌توانید به‌صورت نامحدود با تیم خود بر روی یک پروژه همکاری کنید. با این حال، یکی از محدودیت‌های این نسخه، مدت زمان نگهداری تاریخچه تغییرات قبلی است که تنها 30 روز حفظ می‌شود. اما اگر از نسخه حرفه‌ای Figma استفاده کنید، هیچ محدودیتی در تعداد پروژه‌ها و مدت زمان ذخیره تغییرات قبلی نخواهید داشت.

Sketch

Sketch نیز یکی از بهترین ابزارهای طراحی سایت به شمار می‌آید. این ابزار با طراحی برداری خود، امکان همکاری تیمی در طراحی رابط کاربری و نمونه‌های اولیه وب‌سایت را فراهم کرده است. Sketch به طور ویژه برای طراحی وب‌سایت‌ها و برنامه‌های وب طراحی شده و تنها بر روی سیستم‌عامل مک قابل استفاده است. یکی از ویژگی‌های برجسته آن واضح بودن رابط کاربری و عملکرد فوق‌العاده‌اش است که کار با آن را ساده می‌کند.

Lunacy

Lunacy ابزاری است که کاربران ویندوز می‌توانند به جای Sketch از آن استفاده کنند. این نرم‌افزار طراحی گرافیکی امکانات فراوانی را در اختیار شما قرار می‌دهد. جالب است که تا دو سال پیش، Lunacy تنها قابلیت بازکردن فایل‌های Sketch در ویندوز را داشت، اما اکنون تمامی قابلیت‌های استاندارد یک ابزار طراحی رابط کاربری را ارائه می‌دهد. این نرم‌افزار دارای ابزارهای گرافیکی داخلی است که به شما امکان می‌دهد به راحتی طراحی‌های خود را انجام دهید و همچنین می‌توانید ویرایش‌های خود را به‌صورت آفلاین انجام دهید تا از اشغال پهنای باند اینترنتی جلوگیری کنید.

Adobe XD

Adobe XD یکی از جدیدترین ابزارهای طراحی وب به شمار می‌آید که به‌سرعت توانسته جای خود را میان طراحان باز کند. با توجه به شهرت نرم‌افزارهای دیگر شرکت Adobe، مانند فتوشاپ، ایلاستریتور و ایندیزاین، Adobe XD نیز به گزینه اول بسیاری از طراحان برای طراحی وب تبدیل شده است. حتی اگر با دیگر محصولات Adobe آشنا نباشید، Adobe XD می‌تواند به راحتی انتخاب اول شما باشد. این نرم‌افزار ابزارهای متنوعی برای طراحی المان‌های رابط کاربری و آزمایش آن‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد، اما باید توجه داشته باشید که تنها نسخه آزمایشی این نرم‌افزار رایگان است.

Origami

Origami ابزاری برای طراحی رابط کاربری است که توسط طراحان فیسبوک ساخته شده است. این ابزار بیشتر بر روی ایجاد انیمیشن تمرکز دارد و امکانات زیادی برای طراحی المان‌های تعاملی، به‌ویژه برای گوشی‌های موبایل فراهم می‌کند. یکی از قابلیت‌های مهم آن، امکان اتصال به Sketch و Figma است که به شما اجازه می‌دهد طرح‌های خود را میان این نرم‌افزارها منتقل کنید. اگرچه این نرم‌افزار ویژگی‌های ارزشمندی دارد، اما یادگیری آن دشوارتر از سایر گزینه‌هاست زیرا جامعه کاربری کوچکی دارد و در صورت بروز مشکل، اطلاعات کمتری در دسترس شما خواهد بود.

InVision Studio

InVision Studio یکی از ابزارهای طراحی سایت است که برای هر دو سیستم‌عامل ویندوز و مک در دسترس قرار دارد. این نرم‌افزار امکانات جالبی برای طراحی المان‌های واکنش‌گرا مخصوص گوشی‌های موبایل ارائه می‌دهد. بنابراین می‌توانید طراحی‌های خود را به گونه‌ای انجام دهید که برای نمایشگرهای با اندازه‌های مختلف مناسب باشد. با اینکه این نرم‌افزار سابقه چندانی ندارد، اما از نظر عملکرد به خوبی با Adobe XD رقابت می‌کند. برای افزایش قابلیت‌ها، می‌توانید افزونه‌های جانبی InVision Studio را دانلود کرده و به‌صورت رایگان از آن‌ها استفاده کنید. این ابزار برای طراحی انیمیشن، رابط کاربری و المان‌های واکنش‌گرا کاربرد دارد.

ابزارهای طراحی وب

Webflow

سازندگان Webflow بر این باورند که انقلابی در طراحی سایت ایجاد شده و عصر بی‌نیازی از کدنویسی آغاز گردیده است. به همین دلیل، آن‌ها این ابزار را با تمامی امکانات جانبی لازم برای طراحی یک وب‌سایت جذاب و چشمگیر بدون نیاز به کدنویسی ارائه کرده‌اند. با این حال، Webflow از انواع کدهای وب پشتیبانی می‌کند و در صورت نیاز، شما می‌توانید کدهای شخصی خود را به طراحی‌های خود اضافه کنید. اگر شما یک طراح تازه‌کار هستید یا به دنبال قالب‌های جذاب برای سایت خود می‌گردید، Webflow مجموعه‌ای از 100 قالب واکنش‌گرا و پیش‌طراحی‌شده را در اختیارتان قرار می‌دهد تا کار خود را آغاز کنید. همچنین، می‌توانید المان‌های تعاملی و انیمیشنی را به طراحی خود اضافه کنید. زمانی که بخواهید خروجی طراحی‌های خود را بگیرید، Webflow تمامی فایل‌ها را به شما می‌دهد تا به راحتی بتوانید آن‌ها را برای دیگر اعضای تیم خود ارسال کنید. حتی اگر مهارت کدنویسی دارید، می‌توانید کدهای خود را به این فایل‌ها اضافه کنید. اگرچه Webflow امکانات طراحی و سیستم مدیریت محتوا را با هم ارائه می‌دهد، اما همچنین خدمات هاستینگ وب‌سایت شما را نیز فراهم می‌کند. بنابراین، با استفاده از این ابزار، دیگر نیازی به ابزارهای طراحی وب دیگر نخواهید داشت.

FlowMapp

یکی از جنبه‌های کلیدی طراحی سایت، درک سفر مشتری است. FlowMapp ابزاری است که به شما کمک می‌کند فلوچارت‌هایی برای درک نقشه سفر مشتری و نیازهای آن‌ها تهیه کنید. این ابزار امکان همکاری تیمی بر روی پروژه‌های مختلف را فراهم می‌آورد. اگرچه FlowMapp ممکن است یک ابزار جامع نباشد، اما مجموعه‌ای از آیکن‌ها و المان‌های تصویری جذاب را به شما ارائه می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها برای نمایش آمار سایت به کارفرما استفاده کنید. همچنین، این نرم‌افزار بخشی برای ایجاد پرسونای مخاطب دارد که به شما امکان می‌دهد تحقیقات مشتری را به‌ویژه ارائه دهید.

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم لیستی از بهترین نرم‌افزارهای طراحی سایت را به شما ارائه دهیم. ابزارهای طراحی سایت در دنیای امروز به صاحبان و مدیران وب‌سایت‌ها کمک شایانی می‌کنند، مخصوصاً کسانی که اطلاعات و تخصص لازم در زمینه کدنویسی ندارند. این نرم‌افزارها امکانات لازم برای ساخت سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی را فراهم می‌کنند. همچنین، قالب‌های آماده و افزونه‌ها و ابزارهای جانبی در تمامی جنبه‌های طراحی سایت در دسترس کاربران قرار دارند. ابزارهایی که در این مقاله معرفی شدند، از بهترین گزینه‌ها برای استفاده در مراحل طراحی وب‌سایت شما هستند، و قاعدتاً ابزارهای جدیدتری نیز به زودی به این عرصه خواهند پیوست.

 





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 مهر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: